CleanUpp &

Sijbrand Ran, Executive Chef

Afgelopen zomer hebben wij met onze mobiele keuken deelgenomen aan het evenement Sail Den Helder. Van te voren de schoonmaak-, opstart-, sluit- en temperatuurlijsten goed doorgelopen en vervolgens aangemaakt in CleanUpp.

Tijdens het evenement zoals het hoort dagelijks na de taak uitgevoerd te hebben afgetekend in CleanUpp. Zoals je zo vaak ziet komt de NVWA vaak controleren tijdens festivals/evenementen, zo ook dit keer...

De inspecteurs waren erg onder de indruk van het systeem, het gemak en de duidelijkheid die het geeft. Je kan op elk moment van de dag de “boeken” opmaken en inzicht geven in de stand van zaken omtrent de uitvoeren van de HACCP/ algemene hygiëne binnen het bedrijf.

Wij werken inmiddels bijna twee jaar naar volle tevredenheid met CleanUpp bedrijfswijd, denk aan opstart- en afsluitlijsten , recepturen, alles is bereikbaar voor de medewerkers en geeft real-time inzicht in de stand van zaken. Er is veel mogelijk, ook taken op afroep (die je niet altijd hebt bijvoorbeeld). En dat is wat het overzicht versterkt! Al met al erg blij mee dit aangeschaft te hebben als Paal 17 Texel.