CleanUpp: invullen van taken

Taken: invullen en afvinken

CleanUpp maakt onderscheid tussen twee typen taken: invultaken en afvinktaken. Een invultaak is bijvoorbeeld het doen van een temperatuurmeting. Bij dit soort metingen horen vaak meerdere meetpunten, zoals bijvoorbeeld de temperatuur, controle van de verpakking en THT-controle. Een voorbeeld van een afvinktaak is een schoonmaaktaak. Bij dit soort taken volstaat een simpel vinkje. Om een afvinktaak te voltooien hoef je enkel op het vinkje te klikken. Voor invultaken kun je op de taak klikken om naar de invul pagina te gaan.

Invultaken
Bij het invullen van taken kunnen er allerlei soorten eigenschappen aangegeven worden. Bij temperatuurtaken kunnen er bijvoorbeeld limieten aangeven worden waartussen een correcte waarde moet vallen. Valt de ingevulde waarde hier buiten, dan verschijnt er automatisch een “actie bij afwijking”-veld dat moet worden ingevuld.

Voor nog meer gemak is er de mogelijkheid om schoonmaaktaken en checklijsten met één druk op de knop af te vinken. In het instellingen menu op de website kan deze optie aan en uit gezet worden.

Overzicht van taak
Overzicht taak