CleanUpp: taken en uitleg

Taken: zo duidelijk als het maar kan

CleanUpp biedt een zeer gebruiksvriendelijk overzicht voor alle taken. Met CleanUpp is het mogelijk om heel precies aan te geven wanneer taken moeten gebeuren. Elke taak heeft daardoor een deadline. In de app staat deze deadline bij elke taak duidelijk aangegeven. Heb je een taak die elke dag moet gebeuren? Dan verschijnt de taak elke dag in de app en staat er duidelijk aangegeven dat deze vandaag moet worden voltooid. Heb je een taak die gedurende de week moet worden uitgevoerd? Dan is deze de hele week zichtbaar in de app. Het is dus gedurende de hele week zichtbaar of de taak al gedaan is. Of, heb je een taak die op elke donderdag van de week moet gebeuren? Dan kun je dat aangeven en verschijnt deze taak enkel op de donderdag. Ideaal! Op die manier weten werknemers altijd wat er verwacht wordt van hen en kan er geen onduidelijkheid meer zijn over taken die gedaan hadden moeten worden.

Overzicht taken
Overzicht taken

On demand taken
Soms kan het wel eens voorkomen dat je (schoonmaak)taken hebt die alleen geregistreerd moeten worden als deze van toepassing. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangst registratie van een seizoensproduct: deze kun je alleen registreren als je deze binnen krijgt en het kan zo maar zijn dat dit niet elke week is.

On demand taken
On demand taken

Uiteg
Per taak kan er ook een zeer uitgebreide uitleg worden gegeven. Dit is een fantastisch hulpmiddel voor nieuwe werknemers (of werknemers die wellicht wat vergeetachtig zijn ;-) ). Niet langer is het nodig om alwéér uit te leggen hoe de snijmachine uit elkaar gehaald moet worden voor de schoonmaak. Bij elke taak kan een uitgebreide tekst bijgevoegd worden, inclusief foto's en video's! Waarom alles uitschrijven als je ook simpelweg een foto of video kan bijvoegen? Een foto zegt meer dan 1000 woorden :)

Uitgebreide uitleg per taak
Uitgebreide uitleg per taak