‚Äč

CleanUpp: beheren app

Beheer je eigen bedrijf/bedrijven!

CleanUpp kan heel eenvoudig beheerd worden via onze website, cleanupp.com.

Live overzicht
Op de website krijg je live te zien welke taken nog open staan en welke zijn voltooid. Op die manier kun je altijd monitoren hoe het er aan toe gaat op de zaak, ook als je er zelf niet bent.

Taken beheren
Op de website kan je heel gemakkelijk de taken die op lijsten staan beheren. Je kan de naam van de taak invoeren, een uitgebreide beschrijving (inclusief foto's en video's!) toevoegen, aangeven wanneer deze taken moeten gebeuren en meer. Ideaal. Zo zijn de lijsten altijd up-to-date en voorzien van de beste en meest uitgebreide beschrijving.

Werknemers beheren
De werknemers kunnen heel gemakkelijk worden toegevoegd en weer op non-actief worden gezet. Op deze manier kan elke werknemer in CleanUpp staan, zodat hij of zij met haar eigen profiel taken kan aftekenen. Dit zorgt ervoor dat je achteraf altijd kan zien wie wat heeft gedaan! Bij elke werknemer kan ook een profielfoto worden ingesteld, om een wat persoonlijker tintje aan CleanUpp te geven.

En meer
CleanUpp blijft zich verder ontwikkelen om nog meer functies en handigheidjes toe te voegen. Ons streven is om steeds nieuwe tools te ontwikkelen, zodat je uiteindelijk volledig papierloos in de keuken kunt werken.